Vad som krävs

Det ända jag begär av dig är lite omtanke. Det är inte så mycket jag kräver, bry dig lite bara. Jag saknar dig.
Vi behöver dig.
---------
Du har lärt mig en hel del, du har lärt mig precis hur man inte ska vara, nu vet jag det och kommer aldrig begå det misstaget som du gör/gjort. Jag älskar min mamma, och hon är halva mig utan tvekan. Du kommer alltid ha en plats i mig, men den platsen du egentligen skulle ha varit i är tom, vilket gör ont, inte bara över att du skiter i mig, utan även att du skiter i en av den viktigaste personerna i mitt liv som behöver dig, min bror. Och dessutom sitter du där på din feta röv och tror att du sårar min älskade mamma. Men lille du, ingen kommer kunna få henne ner på marken för hon är en ängel, hjälte, världens starkaste människa på jorden. Och dessutom världens finaste.

Sådärja, skönt att skriva lite! Sitter just nu på bussen mot malmö, ska jobba på Malmö arena.
Bjuder på en några veckors gammal bild:)


världens bästa måndag

sovit länge idag. utvilad. VÄRLDENS BÄSTA MÅNDAG HEHE.

take me back to the start. come back and hold me.
-om man ändå kunde spola tillbaka tiden.... hade varit mycket enklare, att ändra sina misstag :(

så mycket människor man tagit för givet och även så mycket människor som tagit en för givet..

NU ÄR JAG IGÅNG! träna igår, ska träna idag och imorgon. sen på söndag. <--iGåNg, ja.

idag ska jag träffa min bästa vän, daniel. + en massa folk som är störda i huvudet. haha.
ska dricka lite alkohol så man kan bli knas på toppnivååå!

förresten lyssnar på coldplay <3<3<3 omg! älskar dem över hela mitt hjärta mamamammam!!!

puss.

P.S förlåt för ett konstigt inlägg men är SUPER glad över att jag har lov! D.S

värme

har just nu tänt en massa värmeljus och ska sätta igång en film, "ondskan".

imorse så nämnde dem lov, åååh gud just det... lov! det är precis det jag behöver nu, mumssss....


förresten en sak som jag tänkt på är att personer är inte så olika som man tror, det finns människor som är så lika så det inte är sant, så det är nog en anledning till varför man inte ger alla människor en chans i början.
om en persom "påminer" om en annan som man inte tycker om eller vet hur personen är så är det lätt att "falla fel" för den med. fördomar. Jag hatar fördomar, uppdelning. -men alla gör har det, gör det. ALLA lever upp till fördomar, det som tror. tex hur en person ser ut.
och uppdelning, det är så typiskt skolan.... känner ni igen "tönt", "populär" o.s.v.... vafan är det? hur ser man om någon är "populär"? wtf, var är insidan.


Fredagsmys

Jag tycker det är rätt tråkigt att skriva varje dag vad jag gör så jag kommer bara att skriva mina tankar... - ungefär som en dagbok, tror jag mår bättre av det, nemen inte för att jag inte mår bra för det gör jag, *tack för du frågar*.

nemen nu ska jag fortsätta äta lite godis och lägga på mig lite mer fett så jag kan träna och få muskler nästa vecka!!!!!hell yeah!!!


information

Hej bloggen.
Saknar lite att blogga varje dag faktiskt, men jag känner att jag inte har tid.. men tänkte att nu när jag har lov så kan jag ju lika bra satsa på en början iallafall.

Jag går Hotell och turism programmet i malmö, vilket är så sjukt roligt. Längtar tills jag tagit studenten och får resa och jobba och få en massa erfarenheter, mohaha. -nej men jag ser verkligen fram emot min framtid.

På fritiden så gör jag inte så mycket, eftersom jag går i Malmö och bor i Trelleborg så tar det lite tid att komma dit och hem så, just nu ser mitt liv ut såhär... går upp tidigt (halv 7 varje morgon, halv 8 om jag har tur) går i skolan framstills halv 4 nästan varje dag (tidigaste jag slutar är 14.50). - men jag tycker dock det är värt det!!

Det jag vill nu spelar ju ingen roll sen tycker jag. Man ska följa sitt hjärta för tillfälligt och inte tänka så jätte mycket vilket är ett problem för tillfälligt..... gymnasiet är inte sin framtid, herregud jag kanske är frisör när jag är 30år, vem vet? inte jag, och jag bryr mig inte just nu. det jag bryr mig om är vad jag känner nu.


Och sedan har vi min ÄLSKADE familj, som jag älskar över hela mitt hjärta. Jag hade kunnat dö för dem, allvar. -de finns för mig alltid och det är jag glad för. (har en mamma, två brödrar och såklart mina två kissekatter, hehe) och har ju självklart min farmor och farfar. -ska jag vara helt ärlig så är dem mina förebilder! jag vet inte hur jag ska förklara dem........ eller jo, Bäst.

det var allt jag ville säga för känner mig lite iaktagen........

POSS / Marica Fagerlund