Åter igen.

Herregud. Är tvungen att göra ett till inlägg; det jag har gjort sedan det senaste inlägget är att kolla igenom min blogg. 

Jag vet varför jag har denna, men när man väl läser igenom allt så förstår man.det bättre. Allt, vad man gått igenom. Hoppas jag aldrig slutar uppdatera här. Så kul och känslosamt att läsa igenom!

Börjar med att, gud vad kärlek kan forma en person, alla mina inlägg efter mitt förra ex är ju bara ett rop på hjälp. Jag var verkligen förälskad i mitt förra ex och tyvärr så blev mitt nuvarande ex bara ett rebound.. sorgligt nog. Fan sjukt tråkigt men Fan att jag inte förstod det själv? Genom alla inlägg, hur jävla dåligt jag mådde. Jag var med en person bara för att inte känna saknad till T. Jisses. Vilket svin jag är. Såklart jag hade äkta känslor och älskade mitt nuvarande ex men Fan ingen förälskelse. 
Men jag är även glad att allt hänt för annars hade jag inte varit den jag är idag. Jag gav allt, men det var till fel person.-det kommer ju inte hända igen! Nått jag reagerade på var mina två senaste födelsedagar (då va jag tsm med mitt nuvarande ex) att jag mådde skit och hade inga bra födelsedagar. När jag vet att jag gjorde allt. Bakade en sketen tårta också. Hur kan man ens vara så elak?😅

Ja, man lär sig som sagt. Jävligt glad över det. Jag saknade mitt nuvarande ex typ i 2 dagar sen var det över. Då var det inget speciellt såklart. 

Idag har jag aldrig varit lyckligare! Så hoppas att jag om 1 år kan läsa detta och vara lika lycklig och stolt över mig själv ❤ just nu; älskar jag livet, jag älskar mig själv 💕 
Låt 2017, förbli såhär bra, om inte; ännu bättre. ❤


MARS MÅNAD

Äntligen! 

Sitter på mitt sista nattpass innan jag har semester i 25dagar, galet! Ska bli så skönt att bara få komma iväg lite, sen skiter jag i hur det blir där. Bara det är varmt och god mat 😉 ett gym hade varit ett plus också.. fast har gjort träningsschema utan vikter inför det så jag kan hålla igång!

Annars? Ja jag kommer sakna vissa mer än andra, min lillebror som ligger varmast om hjärtat ❤ men han har det bra här i kylan 😉

5h kvar, sen ska jag sova som en stock, träna lite och kanske packa lite till. 

Och som vanligt en bild bomb 😉