släppt

Nu har jag precis blivit dumpad.. jag är inte speciellt ledsen mest irriterad och arg för allt man gett i relationen och får detta tillbaka! 
Och även om man precis pratat om att ta och lämna sitt hem för att starta ett liv i Malmö med den killen och så lämnar han en.. blir så irriterad! Aja otacksamma människor finns överallt. 

Det ska bli skönt att börja träna ordentligt nu (gör det bäst när jag är singel) och festa lite träffa nya människor och bara få vara mig själv. 
Min man till mina barn och han jag kommer bli gammal med finns kvar där ute nånstans! Vi ska bara hitta varandra 💕



önskan och verkligheten

Vi alla har våra önskningar i livet. Right?
jag önskar ibland att mitt liv såg annorlunda ut. Jag önskar jag visste vad jag ville bli, jag önskar att jag visste vad jag ville göra. Jag önskar att jag hade så mycket pengar att man inte hade några hinder för att göra saker i livet som man vill göra innan man dör, som i mitt fall just nu bara hade varit att sticka, kvittar var, bara packa en liten väska med tandborste och dra. Där människorna är annorlunda, där omgivningen är annorlunda, där livet är annorlunda. Det är min största önskan. Fara iväg 1år eller mer och bara vara med mig själv och skita fullständigt i alla problem och alla människor här. För ärligt talat, ingen bryr sig egentligen, man bryr sig bara om sig själv i grund och botten. Det enda jag hade saknat hade varit min familj. That's it. Alla andra kan dra åt helvete på riktigt. Vänner? Nä falska människor som bara hade räddat sig själva. Jag skiter i er nu, pallar inte bry mig. Kommer leva för enbart mig själv och inte hjälpa någon mer just nu. Jag ska spara så mycket pengar så jag kan resa i sönder mig så när jag dör är jag nöjd. Jag ska kunna dö med ett leende på läpparna💕

Lev ett liv som är värt att dö för.💕