långledig

Hej bloggis ❤

Ligger i Simons soffa och chillar lite! Vi ska snart kolla på serier och äta skräp! Är långledig till tisdag nu såååååå skönt! Födelsedags fester både fredag och lördag sen slappa söndag 😎

Puss puss hörs ❤


ensam

Fy fan!! Värsta dagen i mitt liv igår!! Min älskade lille kisse fick somna in. Inte gråtit så mycket i hela mitt liv. Detta är det värsta jag någonsin gjort, verkligen. Saknar dig så in i helvete mitt hjärta ❤ vi ses sen! Fy fan bölar nu också så hemskt detta är. 
Saken blir inte bättre heller att man ska klara detta helt jävla ensam, utan någon. Fan. Men ensam är stark. 

Vila i frid ❤ jag älskar dig ❤

veg

Jag dricker endast energidricka ibland när det är fest, men väldigt sällan. 
Och inatt när jag jobba drack jag två styckena och det var längesen jag var så pigg mitt i natten haha!! Så hädanefter lite då och då blir det helt klart en energi dricka på natten! 

När jag vaknade runt 15 stack jag och tränade och nu har jag precis ätit en riktigt god vegetarisk middag!! Det var så gott, bombat med vitlök (fördelen när man är ensam😉) falafel med massa grönsaker och ajvar. Så gott. Blev helt mätt nu så ska vila magen innan jag hoppar in i duschen. 

Jag tänkte träna imorgon också men jag sträckte min röv som fasen på gymmet så känns det inte bättre imorgon så blir det inget. 

Nej men lite Youtube nu 😑😂

Puss bloggis ❤


mitt liv

Det var super trevligt i lördags verkligen! Mycket skratt och trevligheter 😊

Mitt liv just nu består av jobb mest känns det som, jobbar jag inte då ligger jag och surfar på Youtube. Mitt liv. Tråkigt. Känns som ingenting händer och det finns inget att se fram emot. Nu låter jag kanske extremt ledsen och negativ för det är jag inte. Jag är varken glad eller ledsen, jag är neutral, uttråkad. Jag hade aldrig trott att mitt liv skulle se ut som det gör idag. Trodde jag skulle vara mer lycklig och såklart är drömmen att få dela mitt liv med någon. Men det kommer. Allt händer av en anledning, det tror jag fortfarande på. Sån tur att jag trivs så bra på mitt jobb med mina kollegor och min brukare. Annars hade jag nog gått in i väggen !! 

Nu ska jag käka nån bulle här på jobb tänkte jag. Bara 6h kvar nu innan jag får åka hem och sova i min säng. Sen ska jag träna och bara ta det lugnt. 
Och på torsdag ska jag få min ansiksbehandling som jag väntat så länge på!! Jag fick ett presentkort av mamma i julklapp men hon har inte kunnat förr3ns nu! Det ska bli så skönt, ser faktiskt fram emot det, jag skämmer bort mig så sällan, borde göras oftare. 

Ha det bra bloggis! Från en funderande marica 


sommar ❤

Har haft en riktigt somrig vecka! Över 20 grader hela veckan 😍 underbart! 
Så! Så fort jag inte har jobbat har jag sprungit ut i solen och lagt mig, tack vare det så var jag vaken 23 timmar igår natt och sov endast 4 timmar igår, så mådde piss igår kväll verkligen! 

Somnade redan vid 10/11 igår och vaknade tidigt idag och idag mår jag bra 😉

Idag ska jag ha folk här och ska fixa lite grejer innan dem kommer vid 18 😊

Nu ska jag klä på mig och gå ner och köpa nya bullar så min älskling kan få käka lite när han kommer hem från fotbollen! 

Peace out 😛


såhär taggad!

Är såhär taggad på att jobba nu! Så härligt väder och är så otaggad 😣 vill mysa ute i det fina vädret 😑


Jaja! Cash is King iad

ensam men lyx!

Fixade en liten lyxig frukost till mig idag! Pannkakor 😍 dock blir det extra ensamt att sitta och kränga det själv, men gott var det iaf! 



Riktigt skönt väder idag! Ska ut och sätta mig i solen nu en stund tänkte jag, sen måste jag försöka sova lite till eftersom jag ska jobba inatt 😊 

Ha en skön dag bloggen! ❤

21

Helt sjukt att man blir 21 bast! 
Har iaf inte känts som min födelsedag idag men det får man väl ta, sol idag iaf vilket har varit skönt!

Har inte alls mer att skriva, har faktiskt varit en tråkig dag idag! Puss puss ❤


godmorgon!

Vilken härlig morgon! Solen skiner och det är relativt varmt i solen så idag slår jag på stort med endast skinnjacka! 

Nu är jag påväg till jobb 😊 skön dag att jobba idag när det är så fint väder ❤ 
Slutar redan 15 idag så det är skönt!

Puss och kram. Hörs 😚


nu

Nej nu blev det ett uppehåll ju! 🙁 men har inte gjort så mycket! Var ute och festa på valborg, that's it 🙁

Nu kollar jag på tv i sängen och käkar lite gott! Ska borsta tänderna snart för att sen sova, upp tidigt imorgon för jobb! 😄


Nattinatt ❤