Idol mys

Ligger i älsklings soffa och kollar på idol, känner verkligen att hösten är på väg så det finns inget mysigare än att krypa ner under en filt med mannen bredvid. Dessutom fixar han kanelbullar nu till mig, bättre kan man ju inte ha det!

Angående designen så har jag inte fått rätt på den än, men ska fixa den så fort jag har tillgång till dator. (Därför det inte varit så lockande att skriva för designen hihi)

Imorgon är det skola, svenska lektion 12.40-14.00 senare på kvällen drar jag på teorilektion. Snart uppskrivning så måste verkligen kämpa på nuuu!

Puss


Teknik 0

 
Har verkligen noll koll på teknikens värld!
skulle fixa designen nu, men fick bara fram en "design tema", måste fixa det på en dator (skriver på ipad nu)
 
ska strax äta middag och sen tagga inför första tränings passet sen maj! Hihi..
 

Tankar

Det är riktigt höst väder ute och jag är ledig vilket innebär att jag ligger och njuter i sängen, men dock med mycket värk i magen och en massa tankar kommer upp i huvudet.

Ibland undrar man verkligen vad meningen med livet är, jag är så kär nu så jag lever för kärleken men sen har jag också tänkt, vilket många i samma situation säkert också tänker, vad lever man för sen om kärleken försvinner?

Min kärlek till min familj är den starkaste kärleken som jag kunnat ge och känna. Hade det inte varit för min familj hade jag inte funnits här idag, dem är verkligen allt för mig. Jag kommer bokstavligen talat ta mitt liv om dem försvinner ifrån mig. Dem är allt.

Många tankar och funderingar över livet, nu känner jag att jag inte kan lita på någon av mina "vänner", allt känns bara så fake... Blää, vilket gör allt sämre, man behöver ju någon man skulle kunna prata med om allt, som verkligen förstår en. Nu har jag ju sån tur att jag har min kärlek till min man att kunna berätta och dela allt med honom, men om han försvinner då? Jag klarar inte av att sitta helt ensam då... Då kommer jag krossas