9

Månad 9
En av dem tuffaste, finaste och mysigaste månaderna.
Du är och kommer för evigt vara min stora kärlek. Det är dig jag vill ha som familj, jag vill att du är pappan till mina barn.

Att somna Varje dag bredvid dig är som en dröm, att få en kyss och få höra hur mycket du älskar mig är som en dröm. Allt med dig och mig tillsammans känns som en dröm, en underbar dröm som jag aldrig vill vakna upp ur.

Älskling, du ska veta att vad som än händer så är det vi. Du och jag. 
Jag älskar dig förevigt.




Ensamhet

Ligger i älsklings säng helt ensam buhu, har legat här nästan hela dagen förutom när jag varit i källaren och tvättat, har varit dö mysigt att bara ligga och dega. 

Har haft magsmärtor i natt, därför jag bara legat hemma. 





Vår väder

Fint väder idag också! Vår väder.

Har precis kommit hem till älskling igen, sov här i natt men vi var precis ute och gjorde lite ärenden, vi handlade taco så idag blir det taco mys, var även en runda hos Tobias mamma och sen solade jag, så skönt! 

Nu har vi landat i soffan, ska kolla på filmen "12 years a slave". 
Har min älsklings morgonrock på sig som han fick av mig i julklapp, den är så skön, snor alltid den när jag är här 😘

Mys!



Underbara lördag

Solen skiner och jag skiner minst lika mycket!

Ligger dock i soffan nu, har precis gjort mig redo för att ta mig ner till stan för att sola en stund och helt enkelt njuta i solen.

Puss från mig



Mycket på gång

Oj! Nu var det verkligen längesedan jag uppdaterade här. 
Men som sagt så går det i vågor.

Mycket har hänt såklart, fick mitt körkort den 28 januari detta året, åh vilken lycka det var, efter ALL slit så känns det bra att lägga det i rycksäcken!
Nu är det bara 3 månader kvar för mig i skolan sen tar jag studenten, ska bli så roligt och skönt också, att få tjäna sina egna pengar. Sommarjobb väntas, på Skånemejerier, sen vet jag inte riktigt vad som sker men jag har min 3 månaders praktik på Slagthuset just nu, vilket är slitsamt, men dööö kul, verkligen. Trivs jätte bra och hoppas på jobb där sen.

Annars så är jag och Tobias fortfarande tillsammans, tur det hihi. Älskar honom så mycket. Vi har varit tillsammans i 9 hela månader den 30 mars! Herregud vad tiden går fort!! 

Ligger själv i soffan nu, har ingen aning om vad som händer.. Är helt slut efter veckan så känns som att en tupplur väntar mig.
Jag ska försöka börja uppdatera igen, oftare såklart. 
Men nu - tupplur! 

Lite bilder kortfattat om hur mitt liv varit 





Flera bild bomber kommer!